onsdag 5 februari 2014

Vad tror ni.ni som känner mig är detta jag...

E - Extrovert

Du upplevs ofta av andra personer som en pratsam människa som sprider energi och väcker entusiasm hos andra. Du fokuserar gärna på människor och saker omkring dig. Du funderar ofta inte så länge på en fråga eftersom du vanligtvis har ett snabbt svar redo. Sitter du i möte, hamnar du ofta i livliga diskussioner med en större grupp människor. När du får e-post svarar du helst kortfattat eftersom du hellre kommunicerar ansikte mot ansikte med andra människor. Du har ett behov av att diskutera dig fram till en lösning under ett möte istället för att fundera över det ensam. Du tänker bäst när du pratar. Du får ofta försöka dämpa dig så att de mer introverta i gruppen får komma till tals.

Din persontyp: ENFP


"Fokus på att undersöka alla möjligheter"

ENFP-typer är ofta kreativa, dynamiska och inspirerande personer som tycker om att hjälpa andra människor med att ta fram deras potential och resurser. Deras talang ligger i att kunna upptäcka den djupare meningen, finna sanningen och motivera andra. För dem finns det en mening och betydelse i varje handling som sker omkring dem, något som andra kan tycka vara besynnerligt och oförståeligt.
För ENFP-typer är det därför viktigt att organisationen eller företaget är obyråkratiskt så att det finns möjlighet till snabb handling. Ofta hittar man ENFP-personer i jobb där de kan använda sin talang till att undersöka alla möjligheter och motivera andra. Därför hittar man dem ofta i befattningar där de kan arbeta med människor och vara med att främja deras personliga utveckling och tillväxt, så att dessa människor hittar sina resurser och potential.

// Laila

2 kommentarer:

  1. Underbart!!!! Det är ju du på pricken :-) Du fantastiska människa som alltid är glad och hjälpsam mot allt och alla i tid och otid. Stort hjärta som du gärna delar med dig av...<3. Massor med kreativitet har du ju också ;-). Häftigt att det passade in så bra på dig. Det gjorde det för mig med, jag är introvert ;-). Stor kram härliga goa Laila!!!!

    SvaraRadera
  2. A ja kanske är det jag :) Kram till dig med

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig lite tid och skrev en liten rad till mig...