lördag 22 juni 2013

Midsommar vilken dag vi fick...

I går firade vi midsommar med familjen Lindström.Och  vilken trevlig dag vi hade,vi åkte upp mot Dalarna till Säterdalen.I Hedemora stannade vi och åt lite,på Mc donalds ha ha ha men det var massor med folk där.Vi trodde vi skulle vara själva men tvärt om :) Sedan fortsatte vi till Säterdalen,en jätte fin park i Säter.Där hade dom redan dansat runt midsommar stången :/ redan kl 13.00.När vi kom gick det massor med folk,vi trodde för att det var så otroligt varmt ute.Solen sken och det var säkert 26 grader varmt ute.
Men det var en hel del kvar en då,det var karuseller och massor med stånd.Det ligger en jätte fin lekpark här också,barnen lekte en liten stund.Efter det åkte barnen en karusell,som kostade 40 kr st.Tyckte det var lite väl dyrt.Sedan fikade vi,köpte med oss lite fika i Hedemora.
När vi åkte från Säter ville familjen Lindström åka för bi och titta när dom skulle öppna jordgubbs  plockningen.Och det var väl tur för han var där och vi fick plocka lite färska jordgubbar.Och vilka jordgubbar dom var så stora och fina och var så goda.
Vi åkte hem för att grilla hos våra vänner och det är alltid lika trevligt att få vara med familjen Lindström.
Så vi hade en helt fantastisk  midsommar.Nu väntar vi bara på att dom ska höra av sig om husvagnen,dom ville titta på den.Gillar dom vad det ser så köper dom den :) Så håll tummarna att dom köper den.
Annars så blir det nog en lugn dag,vädret är inte det trevligaste.Ha en jätte fin midsommar dag....

// Laila

 Avestas dala häst
 På väg ner till Säterdalen
 vackra bilder i från dalen
 I Hedemora och själv plockningen
 Har ni sett vilka jordgubbar
 Var ju bara tvungen att ta en bild på dessa härliga jordgubbar
Fina Sara och Kevin hos familjen Lindström

1 kommentar:

  1. Åhhh tack tack detsamma min älskade vän!!!!!!
    Vi träffas alldeles för sällan för vi tycker allihopa att det alltid är lika trevligt!!!!!! Massor med kramar o kärleksfulla tack till dig o din fina härliga familj <3 <3 <3
    Kram från "systra di" Madeleine

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig lite tid och skrev en liten rad till mig...